11-04-07

Reeks 3; disc 4.

3.4

37. Losgeld.

De flikken worden geconfronteerd met een merkwaardige ontvoering: een jogster getuigt hoe een man door twee anderen in een bestelwagen is gesleurd. Kort daarop vinden Vanneste en Selattin de bestelwagen met het ongedeerde slachtoffer. De man heeft geen idee wie hem heeft ontvoerd of waarom. Ondertussen is Raymond op de dool. En Britt vraagt zich af wat er met Tony aan de hand is.

38. Corrupt.

In het centrum van Gent wordt een juwelierswinkel overvallen. Als kort daarop de vermoedelijke dader voor dood wordt aangetroffen, staan de agenten voor een raadsel. En van de buit is er geen spoor. Een zenuwachtige Tony heeft haar teamgenoten iets mee te delen. Ze beseft ook dat zij een confrontatie met Sam niet langer uit de weg kan gaan. Britt wordt gecontacteerd door een geschokte Danny: hij is te weten gekomen dat Nadine Vanbruane haar baas is

39. Luther.

Britt brengt Danny op de hoogte van het opduiken van Luther Cosanni. Ondanks Danny’s protest besluit Britt Luther alleen te confronteren: ze wil na al die jaren de waarheid horen over de dood van haar echtgenoot Mark. Tony probeert uit te vinden wat er met Britt aan de hand is en ook wat er tussen Britt en Nadine is gebeurd. Pasmans heeft afgesproken met Lidy en een nerveuze Raymond wacht op het verdict.

19:26 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.