11-04-07

Reeks 3; disc 3.

3.3

34. Trouw.

Wanneer Dirk Houtman 's morgens naar zijn werk vertrekt, staat hij oog in oog met twee carjackers die zich van zijn dure wagen willen meester maken. De jonge Tarik komt tussenbeide en wordt door de overvallers neergeschoten. Daarop nemen de carjackers de vlucht, maar later op de dag slaan zij opnieuw toe. 's Avonds roept Nadine Britt bij zich en confronteert haar abrupt met haar verleden. Een gekwetste Pasmans stort bij Tony zijn hart uit over Raymonds bedrog.

35. Vermist.

Hedwig Van de Sompel komt op het commissariaat de verdwijning aangeven van haar dochter Randi. Britt en Tony gaan met haar ex-man praten en ondervragen ook enkele van haar vrienden. Niemand heeft een idee waar het meisje kan zijn. Vanbruane zet Raymond en Pasmans op het spoor van een inbrekersbende. Die avond krijgt Britt wel heel onverwacht bezoek.

36. Wapenbezit.

Terwijl Britt en Tony een bijzonder gewelddadige overval op een oude man onderzoeken, worden Vanneste en Selattin naar een restaurant in het centrum gestuurd: een leverancier meent dat er iets loos is. Vanneste en Selattin betrappen inderdaad twee overvallers op heterdaad. Wanneer Vanneste een van de mannen probeert tegen te houden, trekt deze een wapen...

19:29 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.