11-04-07

Reeks 3; disc 2.

3.2

30. Stoffelijke schade.

Bij een nachtelijke wegcontrole neemt een wagen tegen hoge snelheid de vlucht. Vanneste en Selattin zetten de achtervolging in, maar een paar kilometer verderop gebeurt het onvermijdelijke: de vluchtwagen rijdt zich te pletter. Vanneste en Selattin vinden naast het autowrak een zwaar gewond meisje. De wagen blijkt kort daarvoor gestolen aan een dancing. Britt en Tony werken voor het eerst onder Nadine Vanbruane en dat is wennen.

31. Thuis.

Raymond en Pasmans brengen op het commissariaat Niels binnen. Het jongetje is betrapt bij een winkeldiefstal. De agenten noch zijn ouders hebben een verklaring voor het gedrag van de jongen. De zaak wordt nog vreemder als de politie ’s nachts uit het huis van Niels een anonieme oproep ontvangt. Selattin heeft Caro beloofd zich over Nico te ontfermen en de agent heeft voor de jongeman een verrassing in petto.

32. Blinde hoek.

In een buitenwijk van Gent vindt een voorbijrijdende chauffeur de zwaar gewonde Ferry Pauwels naast zijn wagen: hij is in elkaar geslagen. Er zijn geen getuigen van het incident, maar alles wijst op een geval van verkeersagressie. Tony vraagt zich inmiddels af hoe dokter Sam aan haar nummer is geraakt, maar Britt pleit onschuldig. Vanneste wil wat meer te weten komen over Nadine Vanbruane en neust in haar dossier.

33. Horen en zien.

Wanneer André De Meyer uit het Gentse gerechtshof ontsnapt, vermoedt de federale politie dat hij naar Frankrijk probeert te ontkomen. Raymond weet dat De Meyer in Gent een ex en een dochter heeft en stelt zijn collega’s een observatie voor; hij kent zelfs de ideale plek... Britt en Tony worden naar het pleintje ’de cirk’ gestuurd, waar een ongeruste postbode zich zorgen maakt over aanhoudend kindergehuil in een van de woningen.

19:31 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.