11-04-07

Reeks 3; disc 1.

3.1

27. Misbruik van vertrouwen.

Het is de start van het nieuwe schooljaar en ook voor het flikkenteam is dit de eerste werkdag. Kris moet geprikkeld vaststellen dat zijn hele team nog in vakantiestemming verkeert. Britt en Tony wijten zijn nervositeit aan het feit dat Kris in competitie is voor een bevordering. Maar zij krijgen gaandeweg ook de indruk dat Kris hen probeert weg te houden bij een onderzoek naar een drugsbende. En ook met Merel is iets mis, vindt Vanneste.

28. Sneeuwwitje.

In de vroege ochtend wordt in het Patershol het lichaam aangetroffen van een onbekende jonge vrouw. Zij is om het leven gebracht met een dolk. Britt en Tony ontdekken dat het slachtoffer, een studente, er een dubbelleven op nahield. Na zijn ongeval doet Pasmans tijdelijk de onthaalbalie. Hij heeft meteen een paar uitstekende ideeën om alles anders en beter te organiseren. Het team vraagt zich intussen af welke sanctie Kris wacht.

29. Zonder domicilie.

In een verlaten havenloods wordt het verkoolde lijk gevonden van Romain, een dakloze. Raymond loopt in het winkelcentrum waar de zwerver het laatst is gezien, een oude bekende tegen het lijf. Ondertussen wacht het team op de opvolger van Kris. De eerste kennismaking van Britt en Tony met de nieuwe baas verloopt bepaald ongewoon. Merel vervangt voorlopig Pasmans als partner van Raymond. Pasmans stelt vast dat Raymond hem allerminst lijkt te missen.

19:34 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.