01-01-06

Reeks 2; disc 2.

17. Kind Van De Rekening
Britt en Tony moeten bemiddelen in een nogal gênante burenruzie: Rik en Ingrid zijn sinds kort uit elkaar, en vechten om de hoede van hun dochter Marijke. Ingrids moeder dringt erop aan dat Marijke door een dokter zou worden onderzocht, en het kind blijkt inderdaad sporen van mishandeling te dragen. Sellatin en Ben zijn daarentegen op zoek naar het zoontje van een familie illegalen die op het punt staat uitgewezen te worden. En de school werkt op zijn zachtst gezegd niet mee met de speurtocht naar het kind.
18. Hold-up
Na de nacht doorgebracht te hebben met een oude jeugdvriend, Frank, merkt Tony 's anderendaags 's morgens dat haar dienstwapen verdwenen is. Nog voor ze het heeft teruggevonden, en vooraleer ze de moed heeft kunnen opbrengen om die stommiteit aan haar oversten op te biechten, wordt er met het wapen een overval gepleegd op een veilinghuis. Ondanks het feit dat de daders gemaskerd waren, komt de beschrijving van de man perfect overeen met Frank. Intern Toezicht gaat ervan uit dat de vrouw die bij hem was, Tony was.
19. Steen Des Aanstoots
Tony komt er voor haar flater bij Intern Toezicht met een berisping vanaf, maar veel tijd om erover te mokken, krijgt ze niet. Zij en Britt krijgen een vrouw van Pakistaanse afkomst over de vloer, die compleet verward is. Ze heeft een brandwonde op de pols, die ze toeschrijft aan het pestgedrag van haar schoonfamilie. Britt en Tony nemen contact op met haar broer, in de hoop dat die kan bemiddelen. Ben Vanneste breekt met zijn vriendin Karlyn, wanneer hij erachter komt dat ze zich met duistere zaakjes inlaat. En een niet onopgemerkt voorbijgaande reclamecampagne - initiatiefje van Pasmans - doet Kris Gysen op de toppen van zijn tenen staan.
20. Moordschuld
Raymond en Pasmans onderzoeken de inbraak in een plantenkwekerij. Naast enkele waardevolle natriumlampen zijn er ook enkele planten verdwenen, het resultaat van drie jaar intensieve kweek. De plantenkweker, die zijn deelname aan de Gentse Floraliën aan zijn neus ziet voorbijgaan, is er het hart van in, en Raymond, wiens vrouw een bloemenzaak heeft, leeft met hem mee. Na een anonieme oproep van burengerucht vinden Britt en Tony in een huis een aan de drugs verslaafde vrouw, die iets probeert te verbergen. Het hele huis zit onder de bloedsporen, maar er is geen lijk.

19:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.