08-07-03

Reeks 1, disk 2

Dood spoor.
Op zondagochtend wordt in de haven van Gent het lijk aangetroffen van een taxichauffeur. Zijn keel is overgesneden en hij is beroofd. Britt en Tony overtuigen onderzoeksrechter Francken de zaak aan hen toe te wijzen en niet aan de federale politie. De twee vrouwen krijgen 24 uur. Pasmans heeft ook Raymond op zijn vrije dag voor dit onderzoek gemobiliseerd maar zij krijgen van Deprez een ander 'zwaar' vergrijp toegewezen.
In dubio.
Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje. Hun zaak vertoont merkwaardige aanknopingspunten met een vermeende verdwijning die door Britt en Tony wordt onderzocht. Sinds enkele dagen wordt ook het stadhuis met graffiti beklad. Pasmans meldt zich als vrijwilliger om deze vandaal op te sporen. En dus Raymond moet mee.
Sloopwerk.
De politie wordt opgevorderd om op last van de eigenaar een kraakpand te ontruimen. Niemand van de flikken is erg opgezet met deze opdracht. Vanneste heeft de leiding en ontdekt tot zijn verbijstering dat zijn zus Merel ook in het pand zit. Tijdens de ontruiming loopt een en ander grondig fout en het team krijgt ongewenst bezoek van de Dienst Intern Toezicht.
Ooggetuige.
In het Citadelpark wordt 's morgens het lijk aangetroffen van een man. Alles wijst erop dat hij 's nachts is vermoord bij een bezoek aan de homoprostituees in het park. Tony leidt het onderzoek want Britt, pas terug van ziekteverlof, mag van baas Deprez alleen bureauwerk doen.

17:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.