08-07-03

Reeks 1, disk 1

Partners.
Na een zoveelste aanvaring met een mannelijke collega, krijgt Tony van baas Deprez een nieuwe partner toegewezen, Britt. Meteen worden beide vrouwen uitgestuurd voor een eerste zaak: een schoolier is door een auto aangereden en zwaar gewond. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Tijdens het onderzoek laat Tony geen kans voorbij gaan om haar nieuwe partner duidelijk te maken wat ze van haar denkt.
Lijfwacht.
Britt en Tony onderzoeken de klacht van een vrouw die beweert dat ze door haar ex-vriend wordt gestalkt. Maar Tony is met haar gedachten elders. Ze heeft twee kaartjes en een man kunnen versieren voor de openingsavond van het Internationaal Filmfestival. Voor dat evenement moeten Vanneste en Selattin escorte rijden. Raymond en Pasmans staan in voor de persoonlijke veiligheid van de eregenodigde.
Lopend vuur.
Bij een nachtelijke brand in een Turkse pitabar raakt de uitbater zwaargewond. Wanneer er aanwijzingen opduiken van kwaad opzet staat de hele stad in rep en roer. De druk van politie, media en publieke opinie op het team van Deprez wordt bijzonder groot.

17:45 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.